Detta visste du inte om mig!

God morgon på er.. eller jag kanske ska säga god förmiddag!? Jag sover ju rätt länge, eftersom jag jobbar natten.. Så när jag är ledig stiger jag ju inte upp kl.8 eller 9... om jag inte ska iväg eller nåt. Men då gäller det att ställa klockan så att man inte försover sig.

Sitter och funderar lite på alla hjärtans dag.. på vad jag får av Dennis ;) Han sa att han inte visste om han hinner fixa sin present till mig tills på lördag... Men så sa han att han har fixat en del men inte allt!?! Hmm, varför säger han så, jag som är så nyfiken! Kanske var därför han sa så, för han vet hur nyfiken jag är.. nästan som ett barn ;) Fast jag sliter ju inte upp pappret på presenterna.. och inte som min syrra när hon va liten. Hon va så nyfiken.. kunde öppna o kika i nån julklapp under granen som var till henne, och sedan sätta dit en tejpbit igen..
Och när vi va små så höll hon på att tjata o tjata på mej om vad pappa skulle ge henne i födelsedagspresent. Pappa hade väl talat om det till mig, och så sa jag ju till syrran att jag visste. Ohh vad hon tjatade.. och tillslut så blev det ju att jag berättade. Hade det varit idag hade jag ju sagt att det va nåt annat. Men jag kan inte varit mer än 5-6 år då. Och hon är ju 4 år äldre än mig. Men i alla fall så sa jag att det var en klocka. Hon tjatade ju så! Och så blev hon skitsur på mig och skrek till pappa att jag hade skvallrat. Så var ju helt plötsligt jag den dumme... :/ grrr...

Jag har faktiskt en del rätt starka minnen från förr.... dock många obehagliga... en det är ju dem som sätter sig starkast tyvärr.... Här är några saker du inte visste om mig:

 * När jag var 9 år opererade jag bort hela gallblåsan. Den var mycket inflammerad och hade massa stenar. En var så stor som en tärning. Jag va då Blekinges yngsta som fick gallan bort opererad. Jag var jättesjuk med hög feber och svåra magsmärtor

* När jag va liten var jag jätte åksjuk... Kunde inte åka en halv mil innan jag fick ta fram spypåsen....

* Jag har haft en tavla på utställning en gång på Blekingemuséet.

* Jag drömde mycket mardrömmar när jag var liten. Kommer ihåg två stycken mycket väl även idag.

* När mamma och pappa låg under skilsmässa, storgrät jag nästan varje kväll.. och vår dåvarande katt Klara kunde inte med det så flera gånger kutade hon upp i mitt rum och klöste mig..

* Har alltid haft en jäkla spindelfobi... går lite lättare nu än när jag var liten... nu vågar jag i alla fall dammsuga upp dem. Om dem inte är förstora vill säga.

* Har himla lockigt hår, som jag oftast döljer med hjälp av plattången.

* Syrran nöp mig i flera år när jag va liten. Tills den dagen mamma blev så trött på att hon aldrig slutade när jag storgrät och mamma sa till henne.. och mamma nöp henne själv. Då nöp hon mig aldrig mer! Tack mommi!

* Har haft mycket viktproblem. Aldrig några ätstörningar. Men alltid svårt att gå upp i vikt. Och för cirka 3 år sedan var jag under en jobbig separation med mitt ex. Vägde då som minst 38kg och har idag gått upp till 54-56kg.Skönt!

* Älskar katter.. har alltid haft katt..

Ja det var endel saker... har även två personliga saker.. men det är inget jag delar med mig här ens. Det är bara mina 3 närmsta vänner och familj som vet om detta!  :P

Nä nu måste jag göra nåt med mitt liv idag hehe.... Ska ju jobba i natt.. så lite vill jag hinna med innan!

Ha det bäst!


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Intressant blogg på något vis, du bjuder på dig själv men inte för mycket. Verkar vara sunt!

2009-02-13 @ 12:33:55
URL: http://alexandrari.blogg.se/
Postat av: Cissi

Roliga och intressanta fakta du delar med dig:0)

Tur att du kom över din bilsjuka,annars hade det blivit svårt att jobba:0)kramis på dig!

2009-02-25 @ 11:11:07

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback