Grattis mamma! <3

Heeej på er! :D

Var på Nostalgin i Ronneby igår på förmiddagen. Hade med oss hundarna och hade det mysigt. Gick och kollade i lugn och ro... Va många fina bilar.. jag fastnade för två.

Igår va det även Byfest slash sommarfest i Brändabo! Kommer lägga in lite kort då jag har mer tid. I alla fall så va det roliga lekar (jag Jonna Donald och Dennis höll i lekarna... men mest Jonna och jag hihi).... Det grillades god mat, åt rabarber/jordgubbspaj som jag bakat, drack god dricka och endel sjöng kareoke och spelade gitarr och sjöng roliga låtar =)
Supermysig kväll med grannarna! Till Brändabo behöver minsann inte Grannfejden komma på besök... Såna fall hit där vi bor.. i Karsbo... har 2 knäppa grannar som inte nån av oss andra som bor här är glada för .. men men...

Kl.14 ska  vi hem till mamma. Hon fyller år idag, så STORT grattis mamma på 58 års dagen. Hon ska få en kaffebryggare/kokare?!?! av Dennis och mig. Vi tar bara med oss Acira dit idag. Wilma klarar sig lite bättre själv. Acira gör ju me det.. men jag har svårt att lämna henne hehe.. vill ha henne hos mig jämt! Min älskling!



Nu hinner jag inte sitta här mer! Vi hörs kanske ikväll.. annars blir det imorgon! Ska jobba i natt, så jag får se om jag hinner!!!!


Pussssssssssssssssssssssssssssssssssss

Kommentarer
Postat av: Katja

Grattis till din mamma, min fyller år imorgon :D Hoppas du haft en bra dag med mkt värme..

2009-06-28 @ 16:27:36
URL: http://smultronduvan.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback