Gummistövlar

Tja!

Japp, då har hållt traditionerna även i år, gällande Lövmarknaden! Gick dock inte så länge. Hade dogsen med oss. Alla människor va så jobbiga och ville fram och hälsa på Acira hela tiden "Åååh så söt", "Åååh får jag hälsa", "Åååh hur gammal e hon?", "Åååh får jag klappa?!" m.m. Jag vet att hon är söt, men när man bara kunde gå 1-2 meter innan nästa ville klappa o fråga.. då blir man lite trött tillslut haha... men visst är det kul oxå =)

Iaf så handlade vi lite... ett stort grisöra till Wilma, lite kryddor, bigaråer och gummistövlar =) Haha ser ut som barnstövlar... men jag har små fossingar... bara stl. 36 =)



Nu är vi hemma iaf och gottar oss med massa godis.. ska göra det enda till kl.20 ikväll då jag ska bege mig till jobbet.. Jobbar bara en natt =) Skönt! Och imorgon är det midsommar.. Känns verkligen inte som det. Vi ska till Dennis föräldrar och fira ihop med dem och hans syskon. Hade egentligen velat åka iväg nån stans... men får vänta tills på söndag... då e det Malmö som gäller, hoppas solen tittar fram då..

Ha det bra!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Oh såna fina gummistövlar! Vill me ha de! =) hehe!

Kul me lövmarknaden!

Klart folk kommer fram till Acira så söt som hon e!!! ;)

Pussa

2009-06-18 @ 16:25:33
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/
Postat av: Milla

Jag gillade dina gummistövlar skarpt! Skulle verkligen behöva köpa mej ett par nya som inte tar in vatten :) Ha en härlig midsommar! Kramar

2009-06-18 @ 21:04:51
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Thina

Coola stövlar, vi gick också i ösregnet =(

2009-06-18 @ 23:00:26
URL: http://phl.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback