otursdag

Stackars pappa alltså. En riktig otursdag idag. Vi bogserade ju honom till verkstaden tidigare idag. Och han fick hjälp av Johannes att sätta dit bränslepumpen. Men vet ni, han satte den på fel håll! Så pappa hann inte längre än till Brömsebro innan bilen dog igen. Så då ringde han till mig och Dennis fick sticka och hämta honom. Så Denne och Donne o pappa lagade bilen här hemma hos oss.

Där av blev storhandligen lite mer försenad än tänkt. Maten slängde jag i mig lite fort, resten fick hundarna. Sen efter ett tag kunde vi åka iväg och handla på Maxi. Över 2000 handlade vi för.. men köpte då lite nya badlakan, blommor m.m. Skönt var det att slippa alla långa köer och så.

Nu har vi ätit lite kvällsmat. Mackor och oboy. Var gott! Dennis ska gå ut i garaget en stund.. jag lär nog somna fort ikväll. Kanske ska äta lite Ben&Jerry´s glass innan =) Mums! Finns ingen godare glass!

Imorgon ska jag bara va hemma och dryga på dagen.. Lite tråkigt att bara va hemma. Men jag ska passa på att njuta av solen och även städa lite.

Nä nu blir det glass!


/Hanna

Kommentarer
Postat av: Milla

Skönt att storhandla! Man känner sej ganska nyttig :) Ha en fin kväll! Kramar

2009-06-24 @ 21:38:09
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Boel

Håller med dig,ben & jerry är toppen! Vilken är din favvo-smak?

2009-06-25 @ 18:27:37
Postat av: Jenny

Mmmm de e den godaste glassen som finns!!!! rikigt mumsig! =)

puss

2009-06-25 @ 22:44:41
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback