Dax för lite uppdatering nu kanske ;)

Heej kära läsare!
Dax för lite uppdatering nu :) Jag försöker uppdatera var dag, men det är inte alltid det hinns med.

Midsommarafton
Jobbade natten till midsommar, så på morgonen sov jag ca 3 timmar. Efter att ha ätit lite frukost och fixat till oss, så åkte vi in till Wämö parken med hundarna. Där mötte vi upp min syster Jenny med familj. Satt och mös i solen med lite picknick och kollade på midsommardans. Sen gick vi och kollade på djuren som dem har där.. bl.a. getter, tuppar och en stor ful sugga hehe...
Sen åkte vi hem till Brändabo, till svärföräldrarna. Grillade, åt jordgubbar med massa gott till och spelade kubb.
Sen åkte vi hem och tog det lugnt. Så det blev en lugn och skön midsommarafton även detta året (förra jobbade jag).
Acira sov för första gången ute i hundgården tillsammans med Wilma på natten. Gick bättre än väntat ;D Inte ett ljud från dem! Så dem sussade nog skönt!

Today
Idag har vi mest hållt oss inomhus. Varit sol, regn, sol, regn... om vart annat hela dagen. Det är först nu på kvällen det är uppehåll... I alla fall så har vi cyklat en dock liten sväng med Wilma. Vi han inte mer än ta ut cyklarna från garaget innan regnet kom. Men Wilma visste ju att vi skulle ut och cykla med henne (hon älskar det).. så en liten runda fick vi ta trots allt.
Ätit god mat har vi gjort idag.. Marinerad fläskytterfilé med hemmagjorda klyftpotatis och beasås..

Imån
Imorgon stiger vi upp tidigt, då vi ska bege oss till Malmö. På vägen till Malmö ska vi stanna inom Biltema.. Dennis ska köpa massa grejer till sin bil. Och sen åker vi vidare till Kvarnby, där Dennis ska köra Lamborghini :) Ska bli kul och det märks att han ser fram emot det! Sen när han gjort det vet jag inte om vi kör hem med en gång eller vad vi gör. Det bestämmer vi då.

Annars
Planerar en del inför årets Sommarfest... eller Byafest som vi säger här på landet ;P Den är iaf på lördag om en vecka precis. Så vi planerar lekar m.m. Kommer bli kul! Ska höra med syrran "Annika", om vi möjligtvis kan få låna deras Kareoke maskin me ;P
På måndag ska jag till veterinären med Acira, det är dax för hennes 13 veckors vaccinations spruta. Och på måndag är hon exakt 13 veckor.. Lillfisan..
Jobbar måndag och tisdag natt, torsdag blir det eventuellt massage, söndag jobbar jag igen.. Ska till banken nån dag i veckan me. Vi har ju tänkt att renovera endel.. bygga ut och lite så..
Dennis bror Joel och hans sambo Thina har nu skaffat sig en valp till. En blandning Rottweiler/Amstaff som heter Doris och på fredag hämtar svärmor hennes efterlänktade Chihuahua/papillon valp. Så på Byafesten blir det 6 hundar som kommer hihi...kuul!

Har tyvärr inga foton att bjuda på... Det får bli efter jag uppdaterar efter morgondagen!

Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en trevlig midsommar helg! =)

Puss & Kram

Kommentarer
Postat av: Jenny

Hoppas ni får de kul imorrn gumman!! =)=)

Pussa

2009-06-20 @ 22:48:09
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/
Postat av: Milla

Hoppas ni får en toppendag imorgon :) Kramar

2009-06-20 @ 22:57:31
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: jonna o

Disel doris xD :P (Y)

2009-06-21 @ 10:36:48
URL: http://pusselbiten.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback