9 VECKOR KVAR :D

Tjohoo.. räknade ut att det är 9 veckor kvar - 2 dagar tills min semester börjar! Det känns hur skönt som helst och jag tror tiden kommer gå fort tills dess!
Har även lagt in om semester i mitten på maj när jag jobbar helg. För den helgen är det Emmaboda Strippen. Biltävlingar m.m. Brukar vara jättekul där :) och det är ju bara 3,5 vecka tills dess ungefär.

Igår var jag inne i stan på förmiddagen och träffade min vän Pauline. Vi åt på Thai och mös bara. Och på eftermiddagen hade rörmokaren sagt att han skulle komma, men tror ni han dök upp?? Näääe... så nåt badrum lär inte bli klart denna veckan heller. Jag måste säga att jag har rätt bra tålamod faktiskt. Men nu börjar det truta och jag börjar bli riktigt irriterad. Jag vill kunna sitta och kissa på min nya toa och duscha i min nya dusch, borsta tänderna framför nya badrumsskåpet och så klart bada också! Suck suck suck.. vet ni att vi planerade att detta skulle varit klart i januari... och det är både kakelgubbens och rörmokarens fel som inte kommer när dem säger m.m. Åååh så tröttsamt! Ni förstår säkert!

Nä, nu ska jag muntra upp mig lite och baka en kladdig kladdkaka och mumsa i mig!

Ha det bra! :) Kramiss



Kommentarer
Postat av: Pauline

Oh härligt att det börjar närma sej semestertider nu! :)

Usch ja, kan förstå att det känns drygt, j*vla killar till att inte kunna sköta sitt jobb!!

Hoppas hoppas att han kan göra det färdigt snabbt som attan nu så ni kan få njuta av ert fina badrum!

Puss

2010-04-21 @ 21:20:40

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback