Vad behövs mer????

Hejsan... Har gått igenom de kläder jag har inhandlat till bebisen.. Det är verkligen inte lätt... hur mycket bör man ha till bebisen och i vilka storlekar????
Som ni ser på bilden så har jag köpt 3 bodys (1 i stl.50 och 2 i stl.56). Byxor: 2st i stl 50 och 2 st i stl.56. Och en kofta.. hmm.. minns inte storleken på den.. men tror det är i stl 50.. Och sen är det ju den bodyn Dennis köpte.. men den är ju från 6-12 månader.. så den räknar jag inte med.. Vad behöver jag mer handla? Lite strumpor, nån tröja till och lite fler bodys, pyjamaser (hur många??) och byxor eller? Jag vill ju inte tvätta varje dag :P En varmare mössa... Ja kommentera gärna vad ni tycker saknas!


Kläderna är från H&M, POP, Maxi (my wear) och barbapapa..

Vinteroveraller är ju fixat me... i stl 62.. så dem kommer ju va lite stora i början.. men bebis växer nog i raketfart....

Nu är det tv för mig... "Anne på grönkulla"... =) Har inte missat ett avsnitt! ;)

Kram och kommentera gärna och kom med era åsikter om kläder...


Kommentarer
Postat av: Pauline

Så fin bakgrund du har på bloggen nu! :)

Haha jag ha inte en aning om vad man behöver köpa, skitsvårt det där :/ Men ja mössa o strumpor e ju alltid bra :) Finns ju byxor med strumpor på som man kan köpa med.. O nåra pyjamasar med kan ju vara bra..

Jag tror faktiskt du har mer koll än jag :D Men iaf 4 plagg av varje borde ju räcka..

Hemma så kan de ju bara ha blöja på sig då de e rätt varma av sig :)

Vi ha inte alls mycket, dels så får man ju mycket o sen tycker jag det e såå tråkigt att köpa när man inte vet vad det blir, frågan e ju bara om vår bebis ens kommer kunna ha strl 50 nu :S

Jag kan ju tipsa dej när jag väl fött för då märker man ju mer vad som behövs o inte ;)

Puss

2010-08-18 @ 12:23:04
Postat av: Svar:

Ja du Pauline.. då får du allt se till att ploppa ut ungen me... nu går du ju på övertid me! ;P

Tycker faktiskt det finns mycket fint i unisex också.. Jag kommer iaf inte köpa allt för mkt i stl 50 till.. H*n får allt ha lite stora kläder i början i så fall hihi..

Jag har två byxor som det är fot på också.. så det är ju bra :)

Du får tipsa mig sen när din sötnos e ute :)

Puss

2010-08-18 @ 12:55:57
Postat av: Jenny

Hmmm nä jag vet... de e jättesvårt... Men jag räknar nästan med att vi får en liten kräk-unge :P Så jag ska nog satsa på rätt många bodies.. Byxor däremot tror jag inte de behöver så många 2-3 st i varje storlek typ... Å koftor tror jag inte heller jag ska köpa så många... 2 st i storlek 50 kanske.. Å så kanske 3 pyjamas lr nåt... :S hmm ja jag vet inte heller :P hehe... Men de går ju att köpa sen när bebis e född me :P Å i storlek 56 kommer jag inte köpa så mkt... brukar va i den storleken bebis får kläder av släkt å så.. :P de räknar jag me iaf ;)

Hur många filtar/plädar har/ska du köpa?? Jag läste nånstans att de rekommenderade typ 4 st :O va ska man me så många till?? hehe.. måste ju räcka me 1-2 st tycker jag allt... aja... Man har många funderingar minsann!



Pussa

2010-08-18 @ 14:51:05
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/
Postat av: Svar:

Oh så många plädar?? Jag har inte köpt en enda ännu! Men kommer nog köpa 2 st tror jag. Det går nog åt fler bodys än byxor som du säger..

Man har ju hellre för mkt än för lite iaf :P Stl 50 behövs nog inte så mkt plagg i. Så svårt att veta hur stort barnet blir och hur fort det växer.. Ja man får väl ta en tur sen till stan... frågan är bara om man orkar haha...

Puss

2010-08-18 @ 14:59:10
Postat av: Jenny

Ja 2 st plädar borde ju räcka! Sen kanske man köper en lite mer "lek-pläd" när bebis blir större... Hihi nää e bebis 53-54 cm när den föds kan den nog inte ha 50 i så många veckor direkt! Men jag tänkte köpa såna där Body-förlängare... Så de kan ha de lite längre iaf :)

Usch ja... Shopping känns mest jobbigt nu för tiden faktiskt :P Men jag får nog pallra mig in till stan efter löning å köpa de sista plaggen i storlek 50... Känns skönt när de e avklarat tror jag! Så slipper man tänka mer på de till efter bebis är född..



Pusss

2010-08-18 @ 18:35:07
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/
Postat av: Tea

Många plädar är helt onödigt.Behövs inte.Vi har en..köpte en spöken laban filt.Alldeles lagom..sedan bara använde vi vanliga filtar el täcken men behövdes nästan aldrig.För bebisar är varma av sig.

Strumpor tyckte jag var bara jobbigt..dem kasade av hela tiden.Satsa på att köpa mest i stl 56..fler bodys.Inte omolottbodys,tyckte dem var lite krångliga.Använde bodys till sonen var 13-14 månader.

Byxor med fot är kanon. Köp rätt många pyjamas med fot och utan fot...dem är bra.Dem kan bebisen ha hemma på sig..

Köp heller inga tjocka mössor.För när dem ligger i vagnen så är det ca 20 grader där inne,även på vinten.Ett tips,ta tempen inne i vagnen när bebisen ligger där...så vet ni hur ni ska klä den.Köp bara typ bomullsmössor.

2010-08-18 @ 22:07:51

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback