Julen del.2

Sedan var det dags för dagen D... Julafton =) Alexanders första julafton!

Fredagen den 24 december

Dagen blev lite stressig. Dennis var igång och lånade Donalds traktor och skottade på olika ställen här runt omkring.. och så skottade han gången till huset och taket på vedboden.
Jag slog in de sista klapparna, duschade och fixade mig, gjorde riktig risgröt, badade lill killen och tog på honom finkläder.
Klockan två skulle jag va hos svärmor och hjälpa henne med maten, men jag va inte klar förrän 14.40... inte så lätt att hålla tiden exakt med en bebis me ;)

Men när jag väl kom till svärmor, så satte vi oss och kollade på Kalle Anka och fikade =)
Sen när det var slut så satte vi igång med maten... vi gjorde potatisgratäng och jansson, äggomelett med kantarellstuvning, stekte prinskorvarna och värmde köttbullar och mini kroppkakor och la upp allt på bordet med vörtbröd, ost & kex, julskinkan (som vi glömt och fick skära upp i sista minut hehe), olika sillar och lax, ägghalvor, sylta, revben ja.. och allt vad det nu var :)
Gott var det, men jag blev mätt alldeles för fort :/

Efter julbordet blev det julklappsöppning.. Jonna var tomte ;) ååh herregud vad klappar! Denna julen är det ju tre nya familjemedlemmar med :) Kusinerna Elias, Malte och så vår Alexander..

Vi fick massa fina saker!

Till Alexander; 2 bodys och två byxor, en leksakstelefon med lur och sån där gammeldags snurrknappar och så går den på hjul och rör på ögonen, en leksaks mobiltelefon som gör massa olika ljud, en leksaks gitarr som man trycker på knappar så spelas olika ljud pch blinkar och har sig.. Tygklossar med skallraljud och olika bildmotiv på, en skallra med Tiger från nalle Puh.

Till oss: Presentkort på Babyproffsen på 500kr, ett chokladfondue-set, en tom svart ram.. och en lapp om att kortet på Elias som ska sitta där inte hade hunnit komma ännu hihi.. ett presentkort på Karlskrona Möbler på 1000kr. Ett bakbord/underlägg, och så fick Dennis och jag även välja oss en babysitter när vi var inne i stan för några dagar sedan. Så det blev en med "Tummen", i bruna och oreange färger.. med olika ligglägen.. jättebra!

Vi tackar igen så hjärtligt för alla fina klappar.. tror jag fick med allt!

Sen blev det så klart efterrätt med ris ala malta, och annat gottigt och godis och sånt =)

Här kommer bildregnet för Julafton! =)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ser ut som att ni hade en underbar Julafton! <3

Vilka fina presenter ni fick =)

Och vad de tre kusinerna kommer busa framöver... hihihi



Pusss

2010-12-26 @ 18:11:02
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/
Postat av: Pauline

Haha nej det e inte lätt att hålla tiden alla gånger :D Skönt att du hann till kalle anka iaf ;)

Vad skoj med så många fina klappar :) Roligt med kusiner i samma ålder, blir mycket liv o rörelse nästa jul :P Dennis ser ut att ha det riktigt gosigt där på golvet :)

Puss

2010-12-27 @ 15:10:16

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback