♥ Glädjetårar! ♥

Hejsan!
Idag var det dax för nytt besök på förlossningen. Blev CTG, blodtryck och så träffade vi en läkare som gjorde ett nytt ultraljud. Blodtrycket låg bra idag.. 130/85 tror jag det var.
Men eftersom vi gjort ivf och enligt det var beräknade till den 8 november tyckte läkaren att vi inte skulle behöva gå så länge till..... Vi har ju enligt det gått över 12 dagar idag och det är ju egentligen det som stämmer.. eftersom vi vet när befruktningen skedde..
Så vi fick en tid för igångsättning!!!! Sååå pirrigt! Det kan ju bli innan ändå... men skönt att veta att det inte blir senare än det datum vi fick! 

Läkaren räknade även ut cirka vikten på bebisen från ultraljudet i torsdags.. och h*n väger ca 3600 och lite till.. kommer inte ihåg exakt.


Ååååååååh tänk snart är vi mamma och pappa och har vår otroligt efterlängtade bebis hos oss!!! ♥

GLÄDJETÅRAR!!!!

Kommentarer
Postat av: Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Åh, så härligt vännen!!!! Måste kännas enormt skönt! Men det skulle inte förvåna mej om bebis kommer innan ;) Får man fråga vilket datum ni fick?



Kramar

2010-11-20 @ 18:52:33
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Tea

åh..så roligt!...vilket datum fick ni för igångsättning?..blir en rätt stor bebis :)..så roligt.Hoppas att igångsättning kommer igång direkt.När man får sådant dropp med det där igångsättningsmedlet kan det ibland ta lång tid.För mig började värkarna bara 15 min efter..medan för en del andra kan det tar 1 dygn el så sa dem till mig.Jobbigaste var att man hade pinnvärkar i början..inte regelbundrna typ var 5 min..utan ibland 3 min,5 min och sedan 10 min osv..så gick upp o ner.Skönt för er oxå att nu är du förberedd och har hjälp till hands direkt om det behövs.:)

2010-11-20 @ 21:33:37
Postat av: Pauline

Skönt att blodtrycket låg bra idag :) Ja jag hade faktiskt med tänkt att när det blir den 22:a så ha du ju egentligen gått över 2 veckor.. Tänker inte fråga om datumet för det lär du hålla hemligt ändå skulle jag tro ;) Kan ju få veta efteråt om det blev igångsättning lr inte :P Hoppas inte det e alltför många dar kvar bara :D

Åh det blir en stor bäse då :) Skönt att h*n växt bra i magen iaf :) Lycka till nu gums! <3 Nu e det inte lång tid kvar tills ni verkligen kommer bli föräldrar till ert egna lilla älskade knyte :)

Puss

2010-11-20 @ 22:14:23
Postat av: Cissi

Hoppas er lilla gulklimp vill komma ut till er snart =) ta hand om er och hoppas förlossningen går bra =).kramis

2010-11-22 @ 09:26:41
Postat av: Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Ännu en gång, ett stooort grattis till er lilla sötnos! Är så glad för er skull!



Massor med kramar <3

2010-11-29 @ 11:32:12
URL: http://sagabus.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback