Nytta

Hejs!

Hoppas er påsk varit bra. Vår har varit ok. Har ju inte blivit det påskfirandet som man är van o uppvuxen vid.. Men det blir väl så tyvärr.. Men jag har iaf en egen familj nu som jag kan fira ihop med :) Blev ett vääldigt enkelt påskbord... här är lite.. Ugnsomelett, ägghalvor, potatisgratäng, stekta mini kroppkakor, prinskorv, köttbullar, spenat.. hade lite ost & kex och självklart påskmust ;)

Mätta blev vi minsann =)

Idag har vi gjort massa nytta... Började med att städa sovrummet, bädda rent och köra igång en maskin med lakan som jag hängde ute på linan. Dennis har tvättat bilen (tog ca 2-3 timmar.. den va riktigt skitig efter vintern.. massa prickar som satt i lacken o så.. så han hade rejält med avfettning o starka medel.. har ju bara tvättat den lite lätt nån gång i vinter..) Jag gick till brändabo o sen tillbaka medan Dennis tvättade bilen där, vi har sågat ner några grenar till från träden och fortsatt i rarbarberlandet.

Sen grillade vi för vi hade så mkt potatisgratäng över.. tagit in tvätten, varit o köpt godis o hyrt film o sen suttit i soffan..

Och solen har minsann tatt idag.. e helt röd i pannan och det stramar lite så där som när man bränt sig lite. Får nog smörja mig imorn faktiskt om solen e lika stark.

Ha det så bra!

Kram kram


Kommentarer
Postat av: Pauline

Vad duktiga ni är som fått så mycket gjort! Mysigt när Dennis varit ledig så länge :)

Tråkigt nu bara att vardagen börjar närma sig :/ Men men då uppskattar man väl tiden man får tillsammans mer kanske ;)

Ja du får vara försiktig, solen tar väl som mest alldeles i början när man inte e van :S

Nej det e tråkigt att det inte blivit samma påskfirande som vanligt men faktiskt så tror jag att ni har haft det mycket bättre nu när ni fått några dagar tillsammans! :)

O vad e mysigare än att bara vara familjen som firar Alexanders första påsk? ;)

Puss

2011-04-25 @ 11:34:02
Postat av: Jenny

Så skönt att ha en dag när man hinner med att göra massa nytta!

Mmmm påskmaten såg god ut! Himlans gott me kroppisar!

Nä... de blir inte alltid som man vill/är van vid... Men men.. så är det :/



Puss

2011-04-28 @ 22:48:11
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback