Klippning & färgning

Igår fick jag ett sms från Dennis lillasyster Jonna om inte jag ville komma och fixa håret hos henne på Salong Etage... och visst ville jag det.. det passar ju även utmärkt eftersom Dennis har semester så man slipper lämna bort Alexander. Under tiden jag klipps och fixas ska Alexander uträtta lite ärenden med pappa. Första gången ever tror jag! Dennis har aldrig varit iväg själv med honom... jag har alltid följt med som en vante :P Det har ju alltid varit ärenden som vi har åkt på tillsammans efter Dennis jobb... eller om vi hälsat på någon.

När jag är klar med håret skulle Dennis också klippas =) Det bästa är att vi bara betalar för materialet (färgen) och inget för klippningen. Kanon! Ändå blir det så sällan man fixar håret! Fast det är ju lite bökigt om Dennis inte är med, då jag ogärna lämnar bort Alexander.

Nu är då frågan hur man ska göra med håret!?! Hmmmm... klippa bort det risiga först och främst och hoppas att det inte är allt för mkt :P Och sen färga i nån brun färg tror jag!
Kommer nog bestämma mig imorgon när jag är på plats!

Kram på er


Kommentarer
Postat av: fian- mamma till Alex

Åh så mysigt att få ha mannen hemma. Å spännande med husrenovering. Vad ska ni göra? nyfiken :)



Visst är det härligt när man har bra kontakter? hehe

kommer säkert bli jättesnyggt vad du än hittar på..



Puss å kram, nu ska jag ge min lillbus lite mat ;)

2011-08-24 @ 12:46:24
URL: http://fianandersson.blogg.se/
Postat av: Pauline

Åh han kunde vara ledig imorgon oxå, vad kul :)

Passade ju jättebra att hon kunde imorgon :)

Hihi kul för Dennis att vara lite själv med Alexander med! Hoppas det funkar bra men det lär inte vara några problem :D

Bara njut du nu av att bli ompysslad i lugn o ro ;)

Inte ofta Henrik varit iväg själv med molly hlr, 1 gång tror jag bara det e, o det var när jag låg o sov efter jobbet.. Men när de väl e hemma vill man ju ha så mycket tid tillsammans det bara går ;D

Puss

2011-08-24 @ 15:28:28
Postat av: Camilla - gravid med 1:an

Vad snällt av henne att ringa och fråga om du vill komma, lyx med en frisör i familjen :). Min svägerska är det men dom bor på annan ort.

2011-08-24 @ 17:48:34
URL: http://vardagslycklig.blogg.se/
Postat av: Malin & Prinsessan

Åh, skönt för dig att också få fräscha till håret :) Jag måste också göra något åt min färg, igår blev det bara klippning...



Njut nu av egentiden imorgon!

Kram!

2011-08-24 @ 19:38:14
URL: http://malinsblogg.se
Postat av: Tea

Man behöver lite ensamtid ibland och göra saker själv..man är inte sämre förälder för det:)..Kanske blir lättare sedan att vara ifrån honom när du börja jobba.Han är trygg hos sin pappa och är bara bra att han får vara själv med honom så dem kan bygga en bra relation nu och i framtiden.När Akiim var med pappa var jag nojjig..har du gjort det o det m.m...och det har inte släpps förrän Akiim började prata för sig :)tror alla mammor är så :)

2011-08-26 @ 23:56:40

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback