Mammas lilla hjärta vill inte sova


Bus med älsklingen innan ikväll

Mammas lilla älskling kan inte sova. Det är andra kvällen i rad som vi misslyckas med Alexanders nattning.. Vällingen äter han, men sen får han nån ångest elr nåt.. vänder och vrider och gråter floder.. :( Vår lille vän!
Så nu är det andra kvällen som det slutar med att han får komma ner till oss igen och då busar han gärnet på golvet. Förstår inte varför han har varit så här nu.. vi har ju inte ruckat någonting på rutinerna och han är ju såå trött så trött innan vi går upp!
Undra vad det kan bero på? Nån som varit med om samma sak?
Hoppas att det bara är en tillfällighet!

Kram på er


Kommentarer
Postat av: Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Lilla gubben då :( Det låter som en utvecklingsfas, nån form av separationsångest.. Den brukar ju komma runt 8-10 månader.. Hoppas det snabbt ger sej iaf :)



Puss & Kram

2011-08-24 @ 21:10:03
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: fian- mamma till Alex

Åh tack =)



Vi ger honom välling oxå, runt åtta-halv nio tiden. Vår kille vill inte heller sova idag. Har försökt två gånger men han bara vrider o kryper bakåt i sängen. Han är inte ledsen men "pigg" el säkert övertrött!



Stackars liten. Inte roligt när dom är ledsna o man inte vet vad det är. Kanske som milla skriver nån slags fas el är det tänder på G?

Hoppas våra små somnar snart. Godnatt till er! Massa kram o vilka mysbilder :)

2011-08-24 @ 22:23:41
URL: http://fianandersson.blogg.se/
Postat av: Pauline

Jobbigt när det blir bakslag :/ Antagligen så e det säkert som de ovanför säger att det e nån utvecklingsfas lr separationsångest..

Molly gjorde med så men till slut så lät vi henne skrika o gick o kollade till henne med jämna mellanrum o sa godnatt o att hon skulle sova.. Tog några kvällar o sen somnade hon gott när vi la henne :) O du märkte ju själv sist hur lätt det e att lägga henne ;)

Men det var riktigt jobbigt att lyssna på henne :( Fick gå ut o sätta oss så vi slapp höra.. Tog max en halvtimme iaf o så somnade hon..

Puss

2011-08-25 @ 14:44:11
Postat av: Pauline

Fina bilder på er förresten :D

Puss

2011-08-25 @ 14:45:17
Postat av: Tora & Viggo

så är det varje kväll hos oss nu för tiden.. :(

2011-08-25 @ 20:29:24
URL: http://glitterfjolla.blogg.se/
Postat av: Anonym

Finns olika utvecklingsfaser och ibland kommer tider då dem har mardrömmar på nätterna.Finns böcker man kan köpa om det...jag har en som jag läst..är bra att lära sig om sånt.

2011-08-26 @ 23:44:08

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback