1a luckan i chokladkalendern

När jag var liten och hade chokladkalender var den det första jag smaskade i mig på morgonen :) En liten chokladbit om dagen var riktigt mums! Och alltid olika mönster på chokladen :)
Det var det och julkalendern på svt ;) Nu är ju Alexander så pass liten att han inte intresserar sig så mycket som är på tvn... men chokladen, den gillade han!! ;)

Vi Önskar Er en skön första December! Nu är det verkligen julmånad och jag hade inte tackat nej till lite snö. Alexander vill prova sin pulka!!! Men snön kommer nog i överflöd sen när den väl kommer och julen varar ju ända till påsken eller hur var det?! ;)

Kram kram till er!

Kommentarer
Postat av: fian- mamma till Alex

hihi sötnosen :D o chokladkalender o allt ;)

har jag glömt bort, vi har faktiskt två stycken här hemma. min mamma köper alltid till oss, fortfarande haha hon köper även en till min pappa o syster. alla vill ha en stora som små :)



Ja visst är dom röda byxorna fina? :) jag köpte strl 74 till Alex o dom är ändå lite stora men man kan ju dra åt i midjan o vika upp lite på längden. Han anväder mest 74 än. Har lite kläder i 80 men dom är för stora. Brukar köpa 80 nu så man ka ha det lite längre men dom röda byxorna ska han ju ha över jul o nyår så då fick det bli den strl han har nu.



Hoppas allt är br ao att ni har en skön dag. Puss o kram

2011-12-01 @ 12:18:21
URL: http://fianandersson.blogg.se/
Postat av: elfina

va alla introducerar godis tidigt.. är det bara jag som vill vänta så länge som möjligt

2011-12-01 @ 15:10:45
URL: http://elfinas.blogg.se/
Postat av: Jenny

Åh så fin han är i sin pyjamas! Ja Alice har me fått sig en chokladkalender :) Himla smaskens! Och chokladbitarna är ju så små/tunna så det känns inte som att det kan vara sååå farligt för de :)

Pussar till er!

2011-12-05 @ 19:21:28
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback