Frissad


Hej! Just nu sitter jag i soffan under denna underbara filt. Köpte den förra veckan. Fryser som bara den och har gjort hela dagen! Alexander vaknade ca 5.30 idag och vi hade ställt klockan på 6.00. Klockan 7 körde vi hemifrån till min syrra och lämnade boken "Bondgården" som Alexander fått dubbelt av nu i jul. Annika hade kvar kvittot och skulle byta den när hon skulle till Kalmar idag :)
Efter vi lämnat den så åkte vi in till Karlskrona. Jag hade tid för klippning klockan 08 hos Dennis lillasyster Jonna. Klippte typ bara topparna och fick med lite inpackning och sånt. De har ju bytt lokal och denna var hur fin som helst och så hade de köpt in massagestolar där man tvättar håret :) Niceigt :)

När jag var klar så gick vi (Dennis, Alexander o jag) till Café 3G och åt bakad potatis. Skulle nog tagit nåt lättare till frukost, fick inte i mig så mkt :P
Sen åkte vi och kollade på lite bilar m.m.

Nu har vi varit hemma ett tag och Alexander sover. Jag har super idétorka vad det gäller middag.. orkar egentligen inte laga mat, men får se vad det blir..  Får nog sätta igång.. bättre med mat än att äta sig mätt på chokladkartongen haha :P

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: fian- mamma till Alex

Härligt att fått håret fixat =)



Den där teddypläden är så gosig. Mina föräldrar o syster har en sån :)



Puss o kram

2011-12-29 @ 13:59:08
URL: http://fianandersson.blogg.se/
Postat av: Lisa - mamma till Alexander 101217 <3

Hej! Nu var det ett tag sen vi hördes, jag har verkligen haft fullt upp här med både det ena och det andra... Hoppas ni har haft en superbra jul och kommer få ett fint nyår trots det tråkiga som har hänt!

Ta hand om er :)



Sån filt har jag med, supermysig!



Kramar!



2011-12-30 @ 13:13:24
URL: http://jagochliten.webblogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback