Vikt snack!

Jag saknar verkligen min gravidmage.. när jag va riktigt riktigt stor.. det var aptungt, men den var såå vacker!

och så saknar jag den här magen me ;)

Vägde 53kg innan graviditeten och som mest i graviditeten vägde jag 72,5kg.. och nu väger jag mellan 56-57kg =) Så jag har gått ner mkt på kort tid.. kanske tack vare amningen? Vissa rasar ju i vikt då.. och det verkar jag ha gjort.. :P Trivs bra med denna vikten nu, vill helst inte gå ner mer.. men jag vill ha lite finare kropp..
Längtar tills jag kan börja träna med mitt Wii =) Men får vänta nån månad till..

Kram


Kommentarer
Postat av: Pauline

Oj vilken skillnad på magar! Du passade verkligen i att vara gravid, hela du lyste! O det gör du nu med så alltså passar du till att vara en mamma oxå ;)

Usch fy, jag väger nästan lika mycket nu som du gjorde som mest i graviditeten :S :/ Tråkigt när man står stilla så länge, ha haft denna vikten i 3 månader nu :( Men får hoppas träningen gör nåt åt det!

Hmm ja det e ju så olika med viktnergången, jag ammar ju med men har ändå 9 kg kvar till vad jag vägde innan graviditeten o då e Molly snart 5 månader!! Du ha nog haft lite tur med ;)

Du kan ju börja med lite lättare övningar, inte börja köra järnet redan nu precis :P Känner du av att det gör ont så e det bara att sluta.. Men som sagt ut o gå e ju aldrig fel så det e ju bra att du gör det ibland :) O nåt som kan underlätta att få en fin kropp e ju att låta bli allt gottigt ;)

Puss

2011-01-17 @ 14:42:52
Postat av: Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Du är såå fin gumman!

Jag hade tyvärr inte turen att gå ner så mkt av amningen med nåt av barnen, men nu jäklar ska dom resterande kilona jobbas bort :)



Kramar

2011-01-17 @ 20:18:12
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Jenny

Äsch du är ju jättefin nu gumman!! Skitsamma hur man ser ut... Det är ju våra små älskade bebisar som har legat å töjt ut magarna :P Men det var det ju värt alla gånger! Men visst... jag saknar me gravidmagen :/ Å hela graviditeten faktiskt... älskade att va gravid (men inte förlossningen dock)

Tror nog att magen kommer att krympa lite undan för undan... min har gått ner mkt, men man har ju kvar den slappa huden istället... vet inte om de e bättre.... hehe



Pussar!

2011-01-18 @ 22:09:09
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback