Ny leksak o barnsäkert


Idag kom paketet jag skickat efter...
Bland annat med barnvagnsselen... den funkade väl sådär :( Men ska se om Dennis kommer på ett bättre sätt att sätta dit den.. Annars får vi helt enkelt använda sittdelen... och tro det elr ej så har jag faktiskt gjort det nu i två dagar. Men han sitter ju inte helt okej i den.. han får remmarna upp i ansiktet och blir riktigt förbannad på dem.. Och så kasar han ju ner så han sitter böjd o obekvämt med ryggen.. så får se om det går att lösa med den nya selen.
Skickade även efter skydd till kontakterna... inte alla.. men de jag oftast ser att han är på väg till.. samt några kantskydd till soffbordet bl.a.
Han fick en ny mugg.. han vägrar ju dricka i vanlig pipmugg... men denna är ergonomisk.. så funkade faktiskt helt okej.. han tyckte det va kul att dricka ur den :)
Och så leksaken ovan :) Han tycker väl inte den är jätteintressant när det finns så mkt annat spännande att se på :P Men lite iaf!

Ha det bra!
Kramiss


Kommentarer
Postat av: Mamma till William och bebis i magen

God kväll snäckan.söt bild och fin leksak :) Hoppas att din man får rätt på selet till vagnen.Ha en skön kväll söta.kram

2011-07-06 @ 21:12:40
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Testa att lägga ihoprullade filtar runt honom i sittdelen, det funkade för oss.. Noah vägrade ju vara i liggdelen från att han var typ 6 månader :)

Du kan även lägga en tröja eller tunn filt mellan benen fast innanför remmen,så hasar han inte ner :)

oj, vad rörigt jag skriver.. hahaha



Puss ( Kram

2011-07-06 @ 22:31:08
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Pauline

Tråkigt att det inte fungerade så bra.. Under madrassen (på vår vagn iaf) så finns det 2 hållare, man kanske kan sätta fast selen i dem? Ja de där remmarna använder jag inte ens till molly, bara i vägen.. Men hon hann aldrig börja klättra i vagnen innan vi bytte så förhoppningsvis så kommer hon inte på det förrän de passar bättre :P Tycker det e konstigt att de inte gjort hål i ryggen så man kan välja vart man vill ha remmarna! :/

Jag undrar om inte molly oxå hamnar lite konstigt med ryggen :S Fast ser mer avslappnat ut när hon gör det, slänger upp

fötterna på det där som sitter framför o lutar sig tillbaka ;)

Vad kul att den muggen fungerade bättre :)

Hihi ne leksaker e inte sådär spännande längre :P

Puss

2011-07-06 @ 22:39:09
Postat av: Maria - med bebis i magen ☆

hoppas ni får selen att fungera! :)

2011-07-07 @ 15:37:06
URL: http://fashionstars.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback