Beroendeframkallande!



Hej mina vänner!
Sitter lite vid datorn nu medans Alexander sover. Jag är med himla trött. Men jag jag mig själv att skylla.. laddade ner ett spel till min mobil igår "The Sims 3".. spelade alltid Sims spelen förr.. och det är lätt beroendeframkallande och svårt att sluta spela när man väl börjat.
Låg i sängen och spelade till kl.02 och sen vaknade jag vid 7-8 någongång och forsatte efter jag ammat Alexander. Och då hade han ändå ammat vid ca 4-tiden me. Sen var klockan helt plötsligt 11!!! Så då tyckte Alexander att det räckte och ville stiga upp och ha gröt och små smörgåsbitar (eller jaa.. det ville han väl inte ha, men han fick några för jag måste träna honom på lite mer bitar.. han klöks ju så av mat med bitar i.)..

Jag måste minsann få lite nytta gjort här hemma med.. typ som att tvätta! Och ta fram till dagens middag vad det nu blir idag?! Vad ska ni äta?
Imorgon har Dennis en semesterdag! Härligt!

Ha det så bra! Kram


Kommentarer
Postat av: Pauline

Hahaha farligt med spel i mobilen! :D

Jag ha laddat hem ett som heter shoot bubble att kunna spela på när det e lugnt på jobbet, funkar sjukt bra :P

Hoppas det funkar att träna upp han på bitar ;)

Idag åt vi tagliatelle med kycklinggryta, mumsigt! Hade tärnad kyckling, bacon, paprika, purjolök, broccoli, majs, creme fraiche o så de där supergoda champinjonerna ;) Gottgott! Tyckte även Molly :D

Puss

2011-07-21 @ 21:22:36

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback