Myskväll och katastrofer

God morgon gott folk!

Då var det lördag :) Idag ska det bakas en kladdkaka, och ikväll är vi bortbjudna till Dennis bror Joel med familj. Vi ska äta hemmagjord pizza, kanske spela lite Xbox, äta min kladdkaka, äta godis, kolla på Melodifestivalen och ha en riktig myskväll. Tror faster Jonna också skulle komma och mysa med hennes brorsöner :)

Det är såå himla skönt med helg då Dennis är hemma. När han jobbar på veckorna går dagarna ibland ganska segt innan han slutar och när han väl kommer hem så går tiden så fort tills det är läggdags. Så helgerna är det bästa :)

Just nu sitter vi och kollar på nyheterna om den "nya" naturkatastrofen som inträffat i Japan.. med jordskalv, tsunamin, explotion i ett kärnkraftverk... usch så hemskt :( Det händer så jäkla mycket sånt nu. Tycker det är väldigt obehagligt. Man undrar varför det blir så här.
Vi har ju klarat oss från såna hemskheter i Sverige. Fast vi har ju oxå en del saker som storm, extremt mycket snö och regn och så.. men det är ju så klart inte lika allvarligt.
Men det blir ju bara mer och mer sånt där tycker jag..

Ha en trevlig lördag och mys extra mycket!

Kramar


Kommentarer
Postat av: Pauline

Åh vad mysigt det låter! :)

Javisst e helgerna det bästa på hela veckan :D

Ja fy man kan vara glad så länge vi inte har så mycket otäckt här i Sverige! Vi ha ju iaf tak över huvudet o vi som e mammalediga kan ju bara välja att stanna inne de kalla dagarna ;)

Puss

2011-03-12 @ 12:30:02
Postat av: Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Vilken myskväll!

Här blir det också kladdkaka och Mello :)



Sv: Tack så jättemycket! Jag ska lägga upp en bild på min Saga tatuering också sen :)



Kramar

2011-03-12 @ 19:33:04
URL: http://sagabus.blogg.se/
Postat av: Jenny

Härligt med "Mello-kväll" =)



Usch ja vi får vara glada som är så pass skonade från hemska naturkatastrofer här i sverige... Men man vet ju aldrig vad som händer i framtiden!



Pusssssss

2011-03-14 @ 12:14:50
URL: http://jensisdagbok.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback