Jul i vårt hus!

Hejsan! Hoppas ni alla haft en mysig första december, lördag och allt med ;) En riktig kall lördag med omkring 5 minusgrader.. brrr ;) Var kallt i huset i morse!

Vi började morgonen med att titta på julkalendern och sedan blev det frukost. Alexander var jättehungrig, han kräktes ju 3 ggr igår och hade lite feber igår.. men idag har han varit piggelin igen. Efter frukost körde vi in mot stan för lite ärenden. Bl.a. köpa de 4 sista sakerna till Alexanders adventskalender... och såna där skyddsbågar att stadga upp pappstjärnorna.. och så blev det lite annat smått o gott..

När vi kom hem delade vi på en kebabpizza och satte sedan igång att göra lite adventsfint :) Dennis hjälpte mig jättemycket.. putade fönstrerna och satte upp de flesta gardinerna och jag strök och strök.. har verkligen världens slöaste strykjärn hehe... julklappstips nån gång ;)
Men nu är det jul även i mitt hus! Myyys! ;)

Några bilder från köket... Adventsljusen är redo! Imorgon tänds första till frukosten! Alexander fick en liten gran idag och där under ligger hans adventspaket..  ett paket varje dag fram till julafton :)

Kommentarer
Postat av: Lisa - mamma till Alexander 101217 <3

Så julmysigt ni har fått det! Gullig liten gran :)
kramar

2012-12-02 @ 20:31:34
URL: http://jagochliten.webblogg.se

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback