Hos frissan

God kväll! Fy så trött jag är! Skulle egentligen kunna somna nu...
Dagen har varit toppen. Vi steg upp tidigt, klockan 8 lämnade vi Alexander hos farmor och farfar. Han har haft en jättebra dag där. Hade frågat endel efter oss, men ändå haft fullt upp med att busa, hjälpa farfar att klyva ved, och så hade han sett två hästar :) Han älskar hästar... "äst" säger han och blir helt till sig när han ser en på tv/ eller i verkligheten.
 
Dennis och jag hade endel ärenden i stan. Dennis skulle en sväng till jobbet och skriva lite papper och sedan skulle han till tandläkaren. Själv hade jag fått en tid hos frissan (Dennis lillasyster Jonna).
Blev ca 4-5 timmar där. Slingning, massa fuktighetsgivande shamponering.. bl.a. med ett balsam som kostar 800:- att köpa :P Sånt skulle man haft ;) Lite toppklippning blev det också. Blev jättenöjd!

Köpte ett nytt balsam då mitt tog slut igår :P Bra timing ;) Ska va bra mot frissigt hår bl.a. Så hoppas det är bättre än det andra jag haft, som iofs också varit bra.
Så här blev resultatet iaf... orkar inte ta nån bild nu, så denna instagram- bilden får duga :P Vad tycker ni?
 
Nu är Dennis i Torsås. Jag har inte fått i mig så mycket mat idag. Så vi ska dela på en kebabpizza och så skulle han hyra nån film. Så det blir en slappkväll i soffan. Varken han eller jag orkar tänka på renoveringen ikväll! Kram på er

Kommentarer
Postat av: Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Snygging! Blev ju jättefint och somrigt :)
En myskväll låter som en mycket bra idé!

Puss!

2012-07-17 @ 21:06:24
URL: http://sagabus.blogg.se
Postat av: Angelica- mamma till Leia & Lowa <3

Så underbart att sitta i frisörstolen, :))
Skitsnygg är du som vanligt :))
Puss puss

2012-07-18 @ 23:51:03
URL: http://angelicasandberg.se

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback