Inte bara renovering!

Hejsan! Får slänga in ett litet inlägg nu :) Man kan tro att vi bara renoverar och håller på.. men det har legat på is några dagar nu :)
I torsdags kväll och hela fredagen var jag dålig med feber. Men den är borta nu. Låg på soffan hela dagen igår fast det var bra väder. På eftermiddagen tog vi oss en skogspromenad.. hittade några få kantareller, men såg att det var en del på väg upp på ett av våra ställen ;) Efter att ha gått nästan enda till Brändabo där svärföräldrarna bor, så öppnade sig himlen :P Regnet öste verkligen ner på oss! Jag blev lagom glad :P
Vi tog skydd under svärföräldrarnas carport (eftersom de inte var hemma).. men verkade inte vilja sluta regna. Så Dennis fick springa hem med hunden och hämta bilen för att hämta mig och Alexander ;)

Det började ju iaf bra ;)

Idag tog vi oss en tur till Östersjöfestivalen i Karlshamn. Frågade min syster Jenny och hennes sambo om de ville följa med. De hade barnvakt idag, och de ville gärna med :) Var kul! Gick igenom allt och när vi kände oss klara såg vi hur svart himlen var ;) Hann knappt till bilen innan det började ösregna :P Men vi var nöjda iaf =) Alexander sov endast 10 minuter idag.. så när vi la honom strax efter 19 somnade han bums ;)

Innan dess lagade Dennis och jag god mat. Marinerad helstekt fläskfilé i stekgryta och potatisgratäng till det. Köttet fick brässera med lite oxfond. Blev jättemört och gott!
Innan läggdags fick Alexander även följa med Dennis för att kolla till hundarna och fåren hos farfar. Och han var så lycklig när han fick klappa en av Görans hästar. Han älskar hästar och det var det första han berättade när han kom hem igen :) De hade sett "äst", "afas" och "vovve" ;)

Dåliga mobilbilder... kameran har legat i lådan ett par dar :P

Kram och ha en mysig lördag!

Kommentarer
Postat av: Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Man blir ju tokig på detta jäkla regnande!
Hoppas du känner dej bättre nu iaf :)

Puss!

2012-07-21 @ 21:50:26
URL: http://sagabus.blogg.se
Postat av: Lisa - mamma till Alexander 101217 <3

Mysigt med festival, synd bara att det regnade! Hoppas ni hade det jättebra :)
Kramar

2012-07-22 @ 21:40:26
URL: http://jagochliten.webblogg.se

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback