21 Maj


God kväll kära vänner! Nu har jag jobbat min 3 nätters helg. Har varit en bra helg måste jag säga. Nedräkningen är ju i full gång. Endast 5 nätter kvar att jobba och det är några lyxveckor jag har framför mig innan semestern. Jag jobbar bara en natt denna veckan. Nästa vecka jobbar jag måndag och tisdag.. (måndag har vi även apt, men kommer då att fira min jobbarkompis med att förmodligen ut och äta). Seeen är jag ledig 2 veckor :P Där efter jobbar jag 2 nätter och sen har jag semester ca 9 veckor :)
Häärligt!

Denna dagen skulle ju Alexander egentligen till dagis, men eftersom han är sjuk fick han vara hos farmor några timmar medan jag sov efter jobbnatten. Innan jag åkte och hämtade honom körde jag till Torsås och köpte en fin blombukett och lite fika som jag hade med till svärmor som fyller år idag :) Grattis får jag säga igen!
Vi ska fira henne mer på söndag då det även är morsdag :)

Hon hade inte haft det så lätt med Alexander, han hade varit ledsen och inte velat äta eller sova (precis som på dagis för 2 veckor sen). När vi kom hem somnade han bums i sängen. Har bara fått i honom välling och en banan idag. När han vaknade så var han jätteledsen.. inget hjälpte.. så då gick jag en sväng med vagnen så han fick dricka vällingen och vila lite. Och så mötte vi hans pappa som kom hem från jobbet, så vi vände och gick hemåt igen.

Vi bestämde oss för att ta en tur in till stan, så han fick träffa farfar lite och så passade vi på att ta premiären på Glassiären och sen till Elgiganten för att kolla lite på AC och en sväng till skoaffären och köpte sandaler till Alexander. Och sen hem :)

Alexander somnade direkt när jag nattat honom efter alvedon, hostmedicin och välling.
Nu inväntar jag Big Brother! Puss o hej

Kommentarer
Postat av: fian- mamma till Alex

Gokväll fining



Åå har inte hunnit kolla in här på ett par dagar, knappt suttit vid nån dator i helgen, full rulle men nu ska jag ta igen lite läsning ;-)

Hoppas ni haft en skön helg. Stackars lille Alexander, massa krya på dej kramar till honom.



Sov så gott! puss o kram

2012-05-21 @ 22:22:33
URL: http://fianandersson.blogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback