I magen!


Idag provade vi nåt vi inte gjort innan. Att grilla delikatess potatis! Såå gott.. Kokte de så de var nästan klara, tog upp och delade dem och tog på olja, grillkrydda och flingsalt. Sen fick de ligga på grillen på aluminiumfolie.. Vände rätt ofta och penslade på med mer olja, grillkrydda. Blev tokgott! Och Alexander älskade det =)

Till hade vi marinerad kycklingfilé, bearnaisesås, och så gjorde jag en vitlökssås/dressing till. Slängde även ihop en sallad på isbergssallad, majs, gurka, avokado och rädisor. Gjorde en vinegrett på olja och salladskrydda och vände runt i salladen. Såå gott! :) Hade även grillad paprika i stora skivor. Verkligen ett tips med potatisen ;) Kan ju bli lite enformigt att alltid ha klyftpotatis, potatissallad och potatisgratäng som det ofta blir till grillat. 

Nu har vi laddat upp med godisskålarna i väntan på att Eurovision Song Contest ska börja om en timme =) Nu får vi minsann hålla tummarna för Sveriges bidrag Loreen- Euphoria.. den är ju såå bra =) Ofta brukar de ju hinna bli sönderspelade på radion till stora finalen.. men har minsann inte tröttnat på den än :)

Kram


Kommentarer
Postat av: Lisa - mamma till Alexander 101217 <3

Så underbart att Sverige vann! :)

kram

2012-05-27 @ 22:04:56
URL: http://jagochliten.webblogg.se/

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback