Ullareds shopping!! :)

Hej på er! Nu är vi hemkomna från en rolig och jobbig dag i Ullared... Gud vad vi har gått mycket! Imorgon lär man ha träningsvärk ;) Fogarna har ömmat jättemycket och lika så fötterna.. så har gått runt som en gammal tant.. men men.. :) Har iaf nästan blivit klara med alla julklappar och sånt... och handlade lite utöver det... :)
 
Vi köpte en jacka och termobyxor till Alexander... samt en höstmössa, vantar och fyndade de bästa skorna.. Kavat hade han även förra året och vi tyckte de verkade toppen till honom.. så 100 kr billigare fick vi tag på de iaf :)  Pyjamaser med biltryck och en med Gubben Pettson och katten Findus... strumpor och en t-shirt..

Till mig blev det bara strumpor, trosor och en topp.. fanns iiiiingenting! Inga jackor passade, fula mammakläder och provade en del från damavdelningen.. men magen är så stor nu.. så var inget som satt bra.. så lite beskiven där.. hittade mig ett fint armband iaf och ett mobilskal :)

Dennis hittade lite underkläder, strumpor, nån tröja och mjukisbyxor...

Massa ljus, servetter, inslagningspapper, julgransbelysning till enen vi har ute, bestick och lite sånt till Alexander...

Och något litet till bebisen med så klart :) En gosig overall och ett par laban byxor och en napp fick det bli hihi :) Första inköpen till bebisen :)

Här kommer några bilder på det jag kan visa :) Puss & Kram på er

Kommentarer
Postat av: Maria - mamma till ps-trillingar plus två!

Jättefina grejer. Svårt att hitta nåt bra till sig själv när man liksom inte är sig själv i kroppen, just nu lär ju magen bli större och sedan blir den ju mindre... ;) var det massor med folk? Vill gärna åka innan jul men i sällskap med fem barn vete tusan om det är värt det...

Kramar

2012-10-26 @ 23:53:06
URL: http://blogg.mama.nu/fanea
Postat av: Lisa - mamma till Alexander 101217 <3

Åh vad mycket shopping, fina saker! Nu har vi bokat in en resa dit i december, såå kul! :)
kramar!

2012-10-29 @ 21:14:30
URL: http://jagochliten.webblogg.se

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback