På brandstationen! m.m.

Hej på er! Idag började Dennis jobba igen efter de första pappadagarna. Men han började med en mjukstart och började inte jobba förrän vid lunch!
 
Innan det åkte vi in hela familjen till farfar och brandstationen. Alexander tycker det är kul att vara där, sitta i "tut- tuten" m.m.
Idag var det dock inte lika lugnt som det brukar, utan det var fullt med barn (och vuxna).. de har alltid lite visning varje sportlov. Då man får komma och titta på brandbilarna, polisbil och ambulans. De brukar ha nån uppvisning typ trafikolycka. De bjuder på korv och saft, kaffe & kakor :) Mysigt. Vi stannade inte så länge. Men en stund iaf.. får åka dit snart igen när det är lite lugnare och han får alla brandbilar för sig själv ;)

Väl hemma sen så slocknade Alexander i sin säng och sov i 3h innan jag gick upp och väckte honom! Tar tydligen på krafterna att va storebror! ;) Sen gosade han massor med Ellie och lekte med sina leksaker. Och sen var pappa hemma igen.

Ellie har haft på sig sin fina klänning idag, som hon fick av Jenny och Alexander har så klart haft Emil mössan på sig ;) Den åkte på så fort han vaknat!
Nu blir det snart sängen här.. imorgon är det jag som lämnar Alexander på dagis, men inte förrän klockan 11. När Dennis slutat hämtar han Alexander och sen kommer vår försäkrings kontaktman hit och vi ska kolla upp så Ellie har en bra försäkring. Sedan blir det fredagsmys! Kram och god natt!

Kommentarer
Postat av: Lisa - mamma till Alexander och mini i magen <3

Så kul att hälsa på på brandstationen, spänannde med brandbilarna :) Jättesöt klänning!
kramar!

2013-02-22 @ 13:30:37
URL: http://jagochliten.webblogg.se
Postat av: Hanna Z | Mamma Mode Skärgårdsliv

Åh vad skoj för Alexander. Elliot hade älskat det! Lyx för biltokiga små grabbar:)

2013-02-22 @ 14:33:58
URL: http://hannaz.se
Postat av: Jenny

Så skoj för Alexander! :D
Och fina lilla Ellie... så fin hon var i blått!
Pussar

2013-02-27 @ 21:20:25
URL: http://jensisdagbok.blogg.se

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback