Ingen bebis än!

Hej på er! Här var det tyst från mig igår.. ingen bebis ännu.. inte lika starka förvärkar heller även om jag får ont ibland om dagarna.

Fick ett skönt besked från min bm igår, och har kunnat sluta med tabletterna mot vattkoppor, för testet visade att jag har haft det.. en glömsk mamma har jag och antagligen hade jag det när jag var riktigt liten eftersom jag själv inte minns det. Men jag tog det säkra före det osäkra och kollade upp det eftersom det inte är bra för bebisen. Så nu kan jag pusta ut med det...

Annars är vi fortfarande krassliga i denna familj. Två nätter har jag vaknat att sängen varit dygnsur efter mig.. och jag har haft en undertemp som legat runt 35.. Inatt när jag vaknade av det tog jag en riktigt lång varm dusch och fick upp tempen. Tycker det är otäckt.. jag är ju inte ens varm men ändå så vaknar jag dygnsur så...

Aja... pigga är vi absolut inte... imorgon ska vi ha kalas.. jag fyller år då. Men vi gör det enkelt för oss och bjuder bara på tårta och kakor. Och vi borde inte smittas nu när vi har varit sjuka så länge.

I ef.m ska vi in och handla lite inför imorgon och jag måste in på H&M och köpa nya mysbyxor som jag kan packa ner i BB väskan. Nu är snart pausen slut.. blir att fortsätta städa snart.. Kram på er


Kommentarer
Postat av: Maria - mamma till ps-trillingar plus två!

Fy vad jag lider med er, nu har ni väl ändå vart sjuka tillräckligt! Hoppas att ni får vara friska och krya hela våren sen.
Kramar

2013-01-18 @ 14:15:00
URL: http://mammatillfem.wordpress.com
Postat av: Sara- mamma till Signe och bebis i magen

Det är farligt att ha uppehåll i bloggandet vid den här tidpunkten :) Du gör helt rätt i att bjuda på fika på kalaset. Det är ansträngande nog med kalas :) Ha en riktigt bra födelsedag.

2013-01-18 @ 16:44:40
URL: http://frutyrberg.blogg.se
Postat av: Milla - Mamma till SagaBus & Lillebror

Nej, nu bestämmer jag att fr om imorgon är ni friska hela bunten! Om bebis ska komma om tio dagar (min gissning) så måste du ju hinna vila :)

Puss!

Svar: Hihi tack gumman... men nu har Dennis fått bihålsinflammation, Alexander har haft ont i örat.. och jag är med rädd att jag fått bihålsinflammation (men hoppas inte!!).. Men det skulle suttit fint att må lite bättre imorn.. blir nog lite piggare iaf.. ska ha kalas för jag fyller år :) Puss!
imm0rtelle

2013-01-18 @ 21:14:28
URL: http://sagabus.blogg.se
Postat av: Lisa - mamma till Alexander 101217 <3

Skönt att du hade haft vattenkopppor men nu hoppas jag att ni blir friska allihop snart! :)
kramar

2013-01-21 @ 13:30:24
URL: http://jagochliten.webblogg.se
Postat av: Jenny

Så skönt att du haft vattkoppor iaf <3
Puss

2013-01-21 @ 21:31:14
URL: http://jensisdagbok.blogg.se
Postat av: Pauline

Skönt att du hade haft vattkoppor! :)
O nu bara måste ni få bli friska tycker jag! Hoppas penicillinet kickar till ordentligt :)
Puss

2013-01-22 @ 10:32:25

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback