Trotsa febern....

Hej på er!
Imorse var jag feberfri.. men Alexander hade fortfarande feber.. jag kände mig mycket lättare i huvudet.. Var rätt trött och har haft en del förvärkar men ändå inte så kraftiga som igår och i förgår..
Nu har jag fått avboka såå många träffar med min kära vän Pauline, har känts så tråkigt...
Eftersom jag känt mig piggare idag (fått feber igen under dagen) så bestämde jag ändå att inte avboka vår myskväll som var tänkt idag... Den blev dock inte så lång.. två timmar och sen var jag dötrött.

Vi träffades på Timeout och åt två rätters där.. pratade massor och gav varandra födelsedagspresenter. Pauline fyller i början av december och jag nu i dagarna... Det var skönt att få komma ut en liten stund, samtidigt som det var rätt jobbigt, speciellt att köra.

Här är några instagrambilder (imm0rtelle1985) från vår korta men mysiga kväll..

Jag tog en ceasarsallad och Pauline Schnitzel.. och båda en bit kladdkaka efter... Visst ser jag pigg ut haha ;) Men äntligen fick vi träffas.. sminkade mig första gången på länge.. så där lätt med små ögon :P Nu är det borttvättat igen för det skavde så..
Hade önskat mig detta nagellacket av Pauline och blev väldigt glad när jag såg att det var det i paketet ;) Tack så jättemycket igen gumman och hoppas du blev glad för dina :)

Nu blir det nog faktiskt sängen här. Dennis har huvudvärk/migrän och sover på soffan.. se om han pallar jobba imorn, tror inte det. Min älskling.. det har verkligen varit/ är för mycket för vår lilla familj nu! Och det blir ju inte bättre med alla förvärkar.. blää!

Kram på er och god natt!

Kommentarer
Postat av: Sara - mamma till Signe och bebis i magen

Trodde nästan det var på G där, efter ditt förra inlägg :) Fy för att vara sjuk. Nu får ni bli friska så ni får kraft och energi till förlossningen. Krya på er!

2013-01-17 @ 07:39:24
URL: http://frutyrberg.blogg.se
Postat av: Lisa - mamma till Alexander 101217 <3

Skönt att komma ut lite trots sjukdomar, spendera tid med vänner är alltid viktigt :) hoppas ni snart blir friska allihop <3
vad heter nagellacket? Älskar opi!
kramar

2013-01-17 @ 21:34:41
URL: http://jagochliten.webblogg.se
Postat av: Jenny

Ååh vilken fint nagellack!! OPI är ju sååå bra! Så mysigt att kunna va ute å äta i lugn å ro <3
Pussar

2013-01-21 @ 21:33:21
URL: http://jensisdagbok.blogg.se
Postat av: Pauline

Var väldigt mysigt även om det bara blev en liten stund :) Så skönt det var att bara kunna sitta o prata utan att behöva hålla koll på våra huliganer ;) O maten var såå god!
Ja jag blev jättenöjd med mina presenter :D
Tack för en härlig avslappnande kväll <3
Puss

2013-01-22 @ 10:50:32

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback