BVC och cykeltur

Hej! Idag var vi på bvc med lilla snäckan.. det var dags för henne att få sprutor, vägas och mätas.. Det gick bra.. men fy så ledsen hon blev av sprutorna.. man får verkligen kämpa med att hålla ifrån tårarna själv :( Hon har varit väldigt trött idag efter det.. hoppas inte hon får ont eller jobbig feber.
Alexander klappade henne och sa "Syster ledsen.. syster ajaj i benen".. Älsklings gubben.. han är så mån om sin lillasyster ♥ Även Alexander fick vägas och mätas idag.. men han slapp sprutorna ;)

Idag tog vi en liten promenad och Alexander fick cykla på sin trehjuling.. oj som han trampade!! Full fart enda till farfar :) Stannade bara 15 minuter eller nåt och gick sen hem igen... då var han lite tröttare ;) han orkade inte hela vägen då utan vi hängde cykeln på barnvagnen och Dennis bar honom lite :) Men tycker det var duktigt av honom.. är iaf en kilometer dit om det räcker.

Kommentarer
Postat av: Martina

Haha barn orkar så mycket mer än man (och de) tror bara det är roligt :-)

2013-07-04 @ 13:18:47
URL: http://ytterligare.blogspot.se
Postat av: Lisa - mamma till Alexander 101217 och gravid<3

Hu, sprutor är ju inte roligt... Hur stor är hon nu? :) Vilken gullig storebror han är och det var verkligen inte dåligt att orka cykla så långt!
kramar

2013-07-06 @ 10:18:42
URL: http://jagochliten.webblogg.se

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback