Kycklingrullader fyllda med kantareller och mozzarella
Kycklingrullader fyllda med kantareller och mozzarella
För 3-4 personer
6 st kycklingfiléer (två- delad kycklingfilé)
1/2 dl crème fraiche
1- 1 1/2 dl kantareller (jag hade i frysen)
En liten bit finhackad purjolök
Ca 1/2 dl riven mozzarella
Svartpeppar, rosépeppar, salt, vitpeppar
2-3 msk Kycklingfond
4-5 dl grädde + vatten
Coloritsoya
Maizena

Jag började med att banka ut filéerna lite. Blandade sedan crème fraiche, finhackad purjolök, mozzarellaost och kantareller (som jag hackat i lite mindre bitar). Klickade på några skedar på filéerna rullade ihop och fäste med tandpetare. Kryddade sedan med svartpappar och mald rosépeppar.
Brynte de runtom i stekpannan och lyfte sedan upp de på ett fat.
Därefter gjorde jag såsen i samma panna. Hällde i grädde och vatten, resten av röran med kantarell, mozzarella osv. Kycklingfond och coloritsoya. När det kokat upp la jag i rulladerna igen och så fick de puttra ett tag.. ca 30 minuter. Smakade av med salt och vitpeppar och fick koka ihop med lite maizena.
Till detta serverade jag ris, kokta grönsaker/broccoli, blandsallad och svartvinbärsgelé.

MUMS! Smaklig spis! :) Kram på er
Men så mumsigt!! Duktig du är på att laga mat :)
och jag tror inte att det var energin som gjorde att jag rensade i köket igår. Det var nog mer att få något annat att tänka på när jag var hungrig. vilket är den stora nackdelen med 5:2-dieten, man är så hungrig två dagar varje vecka ;)
kram
Ja fantastiskt, helt underbart var det och hotellet/spat var otroligt!
Åh jag märkte att det inte gick, men fick hjälp med det så nu är det som vanligt igen, undrade varför jag inte fått en enda kommentar där, haha. Knubbiga bebisben är det bästa, herregud vad gosiga!
Åh vad gott det lät!
vad gott de där såg ut, du verkar duktig på göra mat:) jag har ingen fantasi o följer nästan alltid recept:)
Vad duktig du är på att laga mat! Perfekt med dina middagstips, detta måste jag absolut testa :)
kram gumman!