Kaosrum-----> Lekrum

Äntligen, kan man minst sagt säga! Äntligen tog vi tag i vårt så kallade "stökrum".. Det som är tänkt att framöver ska bli en tvättstuga, har vi nu städat ur från tonvis med grejer. Vi har förvarat en hel del av barnens leksaker, deras urvuxna kläder, verktyg och annat "skräp" där.. även bebisgrejer. Så ja minst sagt kaos i det rummet. Men idag tog vi alltså tag i att städa ur det.. och så längre.. tills vi ska börja göra tvättstuga av det får barnen alltså ha det som lekrum och har nu tillgång till alla deras leksaker.
Barnen är såå lyckliga! Alexander som var med farmor o faster under tiden höll på att tappa hakan när han fick se förändringen. Och fick se alla deras leksaker som blev som nya!
Så imorgon gör det inget om det blir regn :P De kommer inte va sysslolösa ;)

Kommentarer
Postat av: Pauline

Hihi kan tänka mig att Alexander blev glatt överraskad när han kom hem :D O de lär nog ha fullt upp imorgon ja ;)
Härligt att ni fått så mycket gjort både inne o ute i helgen!! :)
Puss

Svar: Ja det blev han verkligen. Ellie och jag "gömde" oss i rummet när han kom hem. Så var kul att få se han min ;) <3Sen att rummet i sig är helt hemskt.. med tapet och sladdar här och var (men Dennis har elsäkrat det).. så tänker ju inte barnen på det som tur är :) Vi ska ju på med plyfa och gips på väggarna sen.. men nu får det va som det är ;) Puss
imm0rtelle

2014-04-13 @ 21:15:55

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback