Fastedag


Idag är det fastedag.  Torsdag och sista av veckan. Jag har dessa två veckorna kört måndagar och torsdagar. Idag är dagens 500 kalorier välplanerade. Kommer hamna strax under till och med. Skriver ner för mitt eget kom ihåg..

* En tonfisksallad innehållande massa godsaker. 100g Haricots verts, 1 ägg, 1/2 burk tonfisk, 5 körsbärstomater, 1 kokt kall potatis, babyspenat, rivna morötter och s&p.. Det hamnar på 290 kcal
* En nudelsoppa från Viktväktarna 83 kcal
* 3 Finn crisp med 60 gram keso 102 kcal

Så efter denna dagen kommer jag hamna på 475 kcal ungefär :)

På dessa två veckor har jag tappat ca 1- 1 1/2 kg.. (vet inte exakt och varierar lite från dag till dag) så minst 3 kg kvar. Sen önskar jag mig en Crosstrainer.. men det lär få vänta. Får börja promenera så fort det blir bättre väder. Det ska vara kul ju, och det är det verkligen inte i detta vädret. Är det inte skönt så drar jag mig för det :P

Kram på er

Kommentarer
Postat av: Pauline

Tror jag att det är lätt med denna metoden när du äter såna goda saker ändå :D
Mormor har också gått den men då åt hon typ bara avokado o nån räkröra på fastedagen, inte lika kul :P Kanske skulle tipsa henne om vad du äter om hon fortfarande håller på :)
Ja fy ja, verkligen inget kul att promenera när vädret inte är på topp! Jag vill också ha en crosstrainer men än så länge är det ju inte nån panik med den ;) O så har jag hört att den inte är så bra om man haft foglossning för den är inte så skonsam mot just fogarna..
Däremot så ska jag köpa på mig Olga rönnbergs bok om mammaträning, hon har startat något som heter mammafitness om du inte hört talas om det :) En 5-barnsmamma som har övningar som är mer skonsamma för oss som fött barn ;)
Puss

2014-01-28 @ 10:27:30

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback