Tröttisar och Anticimex


Hej på er! Idag är en sån där dag då regnet bara öser ner! Hela dagen dessutom. Idag har Alexander varit på dagis, men de hade nog varit inne hela dagen.. helt förståeligt. Men kul för honom att leka med sina kompisar :)
När vi kom hem ville han inte sova med en gång, så han fick leka och titta på film en stund. Men nu sover han gott, han var trött.
Ellie sov länge imorse.. och jag känner mig me trött.. men det är säkert vädret som gör det. I ef.m ska vi åka och handla lite.. annars blir det lugnt. Jag ska städa lite.

Imorgon är det fredag igen! Så sjukt fort veckan har gått.. men var iofs röd dag i måndags. Imorgon kommer Anticimex hit. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så började ju inte året riktigt som önskat. Vi upptäckte att det droppade vatten från taket i vårt pannrum/tvättstuga. Så Dennis fick riva taket och såg att avloppsröret till duschen på övervåningen är helt sönderrostat. Det är ett gammalt badrum och vi använder aldrig det. Men ibland spolar vi vatten så det inte ska lukta illa där ifrån som det kan göra om det inte används.
Så då upptäcktes detta när Dennis spolat vatten i duschen en morgon när han skulle tända pannan innan han körde till jobbet. Så nu återstår det att se vad Anticimex säger imorgon.

Kram på er

Kommentarer
Postat av: biggeros

Vilken gullig bild på småttingarna! Det är alltid ngt med hus. Man vet precis var man ska stoppa hålen med pengar. Hoppas att det går bra,kramis😊

2014-01-09 @ 20:57:57
URL: http://biggeros.blogg.se
Postat av: Lisa - mamma till Alexander och William <3

Ja fy vilket tråkigt väder, tycker man blir alldeles trött själv.. Vad tråkigt med vattenläcka, hoppas det går lätt att ordna! :)
Kramar

2014-01-10 @ 10:04:31
URL: http://jagochliten.webblogg.se

Kommentera gärna! :

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback